Gemetselde carport

Carport offerte met metselwerk

Wilt u uw nieuwe carport perfect aan laten sluiten bij uw huidige woning, dan kunt u ook een offerte aanvragen en kiezen voor een gemetselde carport. In overleg met een van onze carport specialisten kunt u de steen uitzoeken die óf gelijk is aan de steen waarmee uw huis is opgetrokken óf een steen kiezen die het beste past bij uw bestaande bebouwing. Verder is het natuurlijk wel zo prettig wanneer u in de carport offerte direct aangeeft hoe breed, lang en hoog de gemetselde carport moet gaan worden. 

Welk dak wilt u op uw gemetselde carport?

In de offerte aanvraag voor een gemetselde carport kunt u aangeven welk dak u wilt. Moet het een plat dak worden afgewerkt met bitumen of een schuin dak afgewerkt met singels of met dakpannen? Onze carport specialisten kunnen aan nagenoeg elke wens tegemoetkomen. Wordt het een zwaar dak, bijvoorbeeld met dakpannen, dan dient de onderliggende constructie natuurlijk wel sterk genoeg te zijn en moeten er de nodige voorbereidingen getroffen worden. Moet er gefundeerd worden met houten palen of maak je gebruik van poeren? Poeren zijn duurzamer maar ook duurder. Is dit misschien een klus die je zelf kunt doen in overleg met een van onze specialisten? 

Een gemetselde carport? Heeft u een bouwvergunning nodig?

Onze carport specialisten kunnen u eenvoudig vertellen wanneer u een vergunning nodig heeft. Dit kunnen ze veelal al aangeven wanneer u de carport offerte heeft aangevraagd. Wanneer u bijvoorbeeld aangeeft dat de carport hoger moet worden dan 4,5 meter dan zullen bij onze specialisten al bellen gaan rinkelen. Wilt u vergunningvrij bouwen dan zult u artikel 2 en artikel 3 van het bouwbesluit in acht moeten nemen. Bij het aanvragen van de offertes voor een gemetselde carport kunt u direct aangeven of u verwacht een vergunning nodig te hebben.  

Heb ik een tekening nodig voor mijn carport?

Wanneer u uw offerte aanvraag compleet heeft ingevuld hebben onze carport specialisten al een redelijk beeld van wat u wilt. Twijfelen zij, zullen zij contact met u opnemen om onduidelijkheden uit de weg te ruimen. Veelal worden daarna door onze specialisten de tekeningen gemaakt. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de carport worden er niet alleen tekeningen gemaakt waar onze specialisten mee werken, ook worden er tekeningen voor u gemaakt wanneer deze nodig zijn in een vergunningprocedure bij uw gemeente. Natuurlijk is hier tevoren overleg over met u. Bedenk, hoe specifieker uw offerte aanvraag, hoe beter de offerte aan zal sluiten op uw wensen.

Lees ook: houten carport
Lees ook: aluminium carport

Ontvang prijsopgaven van carport specialisten

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Copyright 2009 - 2018 - LDB Sales BV