Wat doet Carport-Offerte.nl?

Carport-offerte.nl is onderdeel van LDB Sales BV, een cluster van commerciële websites, allen erop gericht u als klant voordeel te verschaffen. Een groot deel van ons bedrijf houdt zich bezig met offertes. Via Carport-offerte.nl brengen wij consumenten in contact met bouwers, leveranciers van carports.

Het mes snijdt aan twee kanten

U wilt een schitterende carport voor een scherpe prijs. Door offertes op te vragen bij verschillende leveranciers, filtert u op kwaliteit en prijs; dit kost tijd en geld.

Via Carport-offerte.nl krijgt u toegang tot echte specialisten op het gebied van Carports. Wanneer u het offerte formulier heeft ingevuld en verzonden, gaan 4 van deze carport specialisten voor u aan het werk om een passende offerte te maken. 

Onze medewerkers

U vindt onze medewerkers in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Mannen en vrouwen die zich inzetten om alles goed te laten verlopen voor de honderden klanten die ons dagelijks weten te vinden via allerlei websites. Onze opdracht is tweeledig: u de beste offerte bezorgen en voor de bedrijven een stuk extra omzet te creëren. 

Hoe verdient Carport Offerte zijn geld?

Wanneer wij offerte aanvragen doorsturen naar bedrijven, ontvangen wij een klein bedrag van dit bedrijf. Alle bedrijven zijn bij ons gelijk, dat is een van de speerpunten waardoor veel bedrijven graag met ons werken. Het voordeel voor u is logisch, u betaalt niets voor onze service. U blij – bedrijven blij – wij blij, zo simpel is het.

Ontvang prijsopgaven van carport specialisten

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Copyright 2009 - 2018 - LDB Sales BV